Alice in Chains bevestigd voor NOS Alive 2018

Photo: Arlindo Camacho

Er is deze zomer nog meer grunge rock te horen in Portugal: de komst van Alice in Chains naar NOS Alive 2018 is bekend gemaakt. 

Dat maakte de organisatie van het festival afgelopen week bekend op hun website. Eerder werden rockbands als Pearl Jam en Queens of the Stone Age aangekondigd. Het affiche van NOS Alive is er dus eentje om naar uit te kijken.

De festivalagenda van de heren van Alice in Chains begint steeds voller te raken. Ze staan onder andere op Mad Cool en één week na Pinkpop zijn ze op Copenhell in Denemarken te vinden.

Alice in Chains

Alice in Chains is één van de grote vier grunge-bands uit Seattle. De band brak in 1990 door met het album Facelift. Toch is volgens velen hun beste album Dirt, uit 1992. Op dat album staan onder andere grote knallers als ‘Rooster’ en ‘Would?’. Het is inmiddels alweer een tijdje stil rondom de band. Het laatste album The Devil Put Dinosaurs Here stamt alweer uit 2013, en de heren hebben sinds eind 2016 niet opgetreden. In 2018 heeft de band echter weer een uitgebreid tourschema en zouden ze zomaar met nieuw werk kunnen komen!

NOS Alive 2018

Groot fan van Alice in Chains én de Portugese zon? Houdt dan 12,13 en 14 juli vrij in je agenda. NOS Alive weet al jaren een sterke line-up te presenteren. Zo stonden vorig jaar onder andere Foo Fighters, The Weeknd en The XX op het podium. Dagtickets zijn verkrijgaar voor €65. Wil je liever twee of drie dagen op het festivalterrein vertoeven? Deze tickets kosten €124 en €149. Voor meer informatie over NOS Alive 2018 kun je terecht op de website.

NOS Alive Logo

NOS Alive 2023

Locatie
Portugal
Lissabon, Portugal
Datum 6-8 juli 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €79. Combitickets vanaf €192. Kopen