NOS Alive 2019 presenteert Weezer

Weezer 2018

Een nieuw festival voor Weezer. De Amerikaanse rockband is aankomende zomer te zien op het Portugese NOS Alive 2019.

De organisatie van NOS Alive 2019 blijft maar strooien met grote namen. Na eerdere bevestigingen van onder meer The CureBon IverSmashing Pumpkins en Thom Yorke is het vandaag de beurt aan Weezer. De Amerikanen staan 11 juli op de planken in Portugal.

Weezer gaat een drukke festivalzomer tegemoet. De band is al aangekondigd voor onder andere Bilbao BBK, Rock Werchter, enkele Scandinavische festivals en nu dus ook NOS Alive. Of er ook een Nederlandse festivalshow komt, is nog maar de vraag: de band staat namelijk op 4 juli al in Tivoli Vredenburg.

Weezer

De Amerikaanse rockband Weezer bestaat inmiddels alweer meer dan 25 jaar. De band werd opgericht op Valentijnsdag 1992 door frontman Rivers Cuomo. Het debuut van de heren volgde in 1994 en een jaar later scoorde de groep de eerste hit met ‘Buddy Holly’. Het twaalfde en meest recente album Pacific Daydream verscheen in het najaar van 2017. Met dat album is de band komend jaar dus ook op de Europese festivals te zien.

NOS Alive 2019

Photo: Arlindo Camacho

NOS Alive is hét festival om te bezoeken in Portugal. De 13e editie van dit zomerse festival vindt plaats van 11 tot en met 13 juli in Oeiras. Door de jaren heen heeft NOS Alive grote namen mogen ontvangen. Tijdens de editie van 2018 traden onder meer Arctic Monkeys, Pearl Jam en Queens of the Stone Age op.

Aankomend jaar zijn onder andere The CureBon IverSmashing Pumpkins en Thom Yorke van de partij. Zowel dag- als weekendtickets zijn al te verkrijgen. Prijzen verschillen van € 65,- voor een dagticket, tot € 149,- voor een weekendticket. Voor meer informatie check je de officiële festivalwebsite.

NOS Alive Logo

NOS Alive 2023

Locatie
Portugal
Lissabon, Portugal
Datum 6-8 juli 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €79. Combitickets vanaf €192. Kopen