Woo Hah! 2018 maakt datum en nieuwe locatie bekend

Woo Hah! 2018 vindt komend jaar plaats van 13 tot en met 15 juli. Het festival verhuist ook naar een andere locatie. Net als Best Kept Secret vindt het festival in 2018 plaats op het evenemententerrein van Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

Woo Hah! barst uit zijn voegen, daarom wijkt het festival uit naar een wat geschiktere locatie voor een festival van een dergelijk formaat: het evenemententerrein van de Beekse Bergen. Op dezelfde plek als Best Kept Secret dus, een locatie die van jullie laatst nog een dikke 8 kreeg in het festivalrapport. Er is nog meer mooi nieuws! Dit jaar zal het hiphopfestival niet één, niet twee, maar maar liefst drie dagen lang duren! Op vrijdag 13 juli kun je als campinggast genieten van een extra dag vol live muziek. Het festival heeft over de afgelopen drie jaar een enorme groei in doorgemaakt, en de Spoorzone in Tilburg bleek niet meer afdoende. Organisator Ruud Lemmen sprak zich uit over de recente ontwikkelingen:

“Toen we in 2014 WOO HAH! begonnen hadden we nooit voorzien dat we na vier edities al uit ons jasje gegroeid zouden zijn. Deze spectaculaire locatie in de binnenstad van Tilburg is vier jaar met heel veel plezier onze vaste stek geweest; hier hebben we het festival kunnen ontwikkelen tot wat het nu is. In de afgelopen maanden hebben we samen met de gemeente Tilburg elke mogelijkheid om verder uit te kunnen groeien op deze locatie uitgediept, helaas hebben we gezamenlijk moeten concluderen dat dit onhaalbaar is. Tegelijkertijd kijken we er met veel plezier naar uit om de volgende stap te zetten in de ontwikkeling van het festival en zijn we blij dat we met het Beekse Bergen terrein als het ware in ‘de achtertuin’ van Tilburg door kunnen groeien, met alle extra mogelijkheden die bij zo’n groot terrein komen kijken”

De organisatie liet tevens weten dat de eerste namen voor de komende editie later dit jaar zullen volgen. Wij zijn benieuwd!

Woo Hah! 2018

Woo Hah! viert haar lustrum van vrijdag 13 tot en met zondag 15 juli op het evenemententerrein van de Beekse Bergen, waar ook Best Kept Secret steevast wordt gehouden. Het festival duurt dit jaar voor het eerst maar liefst drie hele dagen, door de toevoeging van een dag vol met live-muziek op vrijdag 13 juli. De eerste namen van de line-up volgen later dit jaar. Wil je weten wat je kunt verwachten? Neem dan een kijkje naar ons festivalrapport van 2016. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het festival.