Catfish & The Bottlemen, Years & Years en meer naar Boardmasters 2018

Photo by Hazza77 (Wikimedia)

Het Britse Boardmasters maakt vandaag een bulk nieuwe namen bekend. Onder andere Catfish & The Bottlemen, Years & Years en George Ezra voegen zich bij The Chemical Brothersen en Craig David.

Daarnaast worden ook Rag ‘N Bone Man, Everything Everything, The Horrors en Friendly Fires aan het affiche toegevoegd. Boardmasters is een festival om in de gaten te houden met het oog op Lowlands en Pukkelpop. Doordat deze festivals in dezelfde periode plaatsvinden is het zeer waarschijnlijk dat ze namen delen.

Catfish & The Bottlemen

De Britse schoffies van Catfish & The Bottlemen worden volwassen. Na het overdonderende debuutalbum The Balcony en een indrukwekkende show op het hoofdpodium van Best Kept Secret werd de band als een raket naar de grote podia gelanceerd. De band scoorde hits met ‘Kathleen’, ‘Cocoon’, ‘Homesick’ en ‘Fallout’ en bracht in 2016 de langverwachte opvolger van het debuutalbum uit. Eerder speelde de band al shows op Rock Werchter, Glastonbury en Pukkelpop. Waar hoop jij Catfish & The Bottlemen te zien dit jaar?

Boardmasters Festival 2018

Boardmasters Festival 2018 vindt plaats van 8 tot en met 12 augustus aan de Engelse zuidwestkust nabij Newquay. Het festival combineert muziek met sportactiviteiten als surfen, skaten en BMX, ideaal dus voor actieve muziekfanaten. Met de aankondiging van The Chemical Brothers is de eerste headliner bekend. Weekendtickets zijn al verkrijgbaar vanaf een kleine € 175,-. De prijzen van de dagtickets beginnen bij een dikke € 65,-. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële festivalwebsite.