Advertisement

Years & Years, Khruangbin en meer maken line-up Werchter Boutique 2022 compleet

(c) Joris Bulckens

Werchter Boutique 2022 maakt de volledige line-up bekend. Stromae en Gorillaz staan al een tijdje bovenaan het affiche. Daar komen nu onder andere Years & Years en Khruangbin bij.

Nog iets minder dan vier maanden tot Werchter Boutique 2022 plaatsvindt. Het is al een tijdje stil rondom Werchter Boutique. Sinds de aankondiging van Gorillaz in oktober ging de aandacht vooral uit naar Rock Werchter 2022. Het programma van TW Classic is inmiddels ook al aangekondigd. Met de aankondiging van onder andere Years & Years en Khruangbin is de line-up voor Werchter Boutique 2022 nu ook bekend. Arsenal en Blackwave zijn de overige acts op het Belgische dagfestival dat zal plaatsvinden op 19 juni 2022.

De organisatie lost naast de laatste namen ook meteen het uurschema voor het festival. Tot nu toe was het nog niet duidelijk of Stromae vóór of ná Gorillaz zou spelen. In het programma op de site is te zien dat Gorillaz de dag met een twee uur durende set zal afsluiten. Stromae en Years & Years krijgen ook beiden meer dan een uur de tijd voor hun show. Hieronder is de volledige aankondiging van Werchter Boutique 2022 te lezen.

Werchter Boutique 2022

Werchter Boutique 2018
Foto: Jokko

Werchter Boutique is een ééndagsfestival dat wordt gehouden op het festivalterrein in Werchter. Het festival staat in het teken van één grote headliner. Zo stonden eerder Fleetwood Mac, Robbie Williams en Bruno Mars op het Belgische affiche. In 2022 is het de beurt aan niemand minder dan Gorillaz. Dit jaar staat ook in het teken van de terugkeer van Stromae die vóór Gorillaz op het podium zal staan.

  • Locatie: Festivalpark Werchter, België
  • Datum: 19 juni 2022
  • Kaartverkoop: vanaf €92,-.
  • Meer informatie vind je op de website van Werchter Boutique.

Werchter Boutique Logo

Werchter Boutique 2022

Locatie
België
Werchter, België
Datum 19 juni 2022
Line-up
Gorillaz
Stromae
Years & Years
Tickets Niet meer beschikbaar.