Advertisement

J. Cole, Migos en meer naar Wireless Festival 2018

Hip hop-liefhebbers opgelet! Het Londense Wireless Festival heeft haar line-up bekendgemaakt, met onder andere J. Cole, Migos en Stormzy.

Het festival vindt een week voor Woo Hah! plaats. De kans dat beide festivals meerdere namen delen is dan ook best groot. Onder andere J. Cole en Cardi B zijn tot nu toe bevestigd voor beide festivals. Benieuwd naar het hele affiche tot nu toe? Bekijk dan de poster hieronder!

J. Cole

Jermaine Cole, beter bekend als J. Cole, is een rapper uit North Carolina. Een jaar na het uitbrengen van zijn eerste mixtape in 2009 tekende hij bij Roc Nation, het platenlabel van Jay-Z. Sindsdien gaat het hard met J. Cole en heeft hij met 2014 Forest Hills Drive en 4 Your Eyez Only een aantal succesvolle albums afgeleverd. Dit jaar staat hij onder andere als headliner op Woo Hah! 2018.

Wireless Festival 2018

In het Finsbury Park te Londen wordt op 6, 7 en 8 juli het Wireless Festival gevierd. Het evenement weet ieder jaar de grootste hiphop-, R&B- en dance acts naar Groot-Brittanië te halen. Vorig jaar stonden onder andere Chance The Rapper, The Weeknd en Skepta op het affiche. Het festival vindt in hetzelfde weekend plaats als Rock Werchter en een week voor Woo Hah!. De kans dat deze festivals meerdere namen met elkaar delen is dan ook groot. Meer weten? Bekijk dan de website.