Leak! Jack White naar NOS Alive 2018

1357
Foto: Jo McCaughey

Op de website van NOS Alive was vannacht al te zien dat niemand minder dan Jack White zijn opwachting zal maken op het Portugese festival.

UPDATE: Inmiddels is de link verwijderd, een officiële aankondiging lijkt een kwestie van tijd  

UPDATE: Zojuist is Jack White officieel aangekondigd voor NOS Alive 2018.

Op ons Festileaks Forum wordt het hele jaar door volop gespeculeerd over diverse line-ups. En zo ook voor Rock Werchter. Forum-lid Yannick ontdekte op een festivalwebsite een pareltje: het bewijs dat niemand minder dan Jack White op 14 juli een optreden zal geven op NOS Alive! Zal ook Rock Werchter op zijn tourschema staan?

Dit is trouwens niet het eerste festival voor de voormalig frontman van The White Stripes. Hij werd eerder al gelekt voor Garorock 2018.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Jack White

Jack White is terug. De voormalige frontman van The White Stripes bracht deze week een nieuw nummer uit: ‘Servings and Portions from my Boarding House Reach’. Daarmee gaan ook meteen geruchten over een nieuw album. Dat zou Boarding House Reach gaan heten. Er lijkt nu ook een nieuwe tournee in het vat te zitten voor de Amerikaan. De vorige keer dat Jack White in Nederland en België te zien was stamt al uit 2014. Hoog tijd voor een nieuw (festival)optreden dus!

NOS Alive 2018

De twaalfde editie NOS Alive vindt plaats van 12 tot en met 14 juli nabij Lissabon, Portugal. Met de bevestigingen van The NationalPearl Jam en Queens of the Stone Age zijn de eerste headliners bekend. Festivaltickets zijn al in de verkoop: voor twee dagen feest leg je € 124,- neer, een enkele festivaldag kost je € 65,-. De tickets voor drie dagen zijn uitverkocht. Voor meer informatie over NOS Alive kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Als Content Manager verantwoordelijk voor o.a strategie en performance. Beschouwt Paradiso als haar huiskamer en festivals als haar zomervakantie. Al vele festivals bezocht, maar Lowlands (16x) en DTRH (6x) blijven favoriet.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.