NOS Alive 2018 bevestigt komst Snow Patrol

Goed nieuws voor de fans van Snow Patrol! De band staat aankomende zomer namelijk ook op het Portugese NOS Alive. Op 12 juli zullen zij al hun hits, en hopelijk nieuw werk, laten hoor op de NOS stage.

De bevestiging van Snow Patrol voor het Portugese festival is eigenlijk geen verrassing meer. Eerder verraadde At The Drive In namelijk de komst van de band door een poster online te plaatsen.

De festivalagenda van Snow Patrol raakt inmiddels steeds voller. De band werd eerder al aangekondigd voor Mad Cool Festival, Rock am Ring en Rock im Park. Het is nog wachten op de eerste livedatum in de Benelux!

Snow Patrol

Snow Patrol wordt in 1993 opgericht door frontman Gary Lightbody. De grote doorbraak komt echter pas 10 jaar later met het album Final Straw. Hits als ‘Chasing Cars’, ‘Shut Your Eyes’ en ‘Just Say Yes’ zullen snel volgen. De zesde en voorlopig laatste langspeler van het vijftal, Fallen Empires, dateert alweer uit 2011. Een jaar later is de band voor het laatst live te zien in Nederland en België. Tijdens deze tour staan onder andere Rock Werchter en Rockin’ Park op het programma. Het nieuwe album, dat als werknaam SP7 heeft, zou dit jaar nog uit moeten komen.

NOS Alive 2018

https://www.youtube.com/watch?v=XRZQIy1M1fw

De twaalfde editie NOS Alive vindt plaats van 12 tot en met 14 juli nabij Lissabon, Portugal. Met de bevestigingen van The NationalPearl Jam en Queens of the Stone Age zijn de eerste headliners bekend. Festivaltickets zijn al in de verkoop: voor twee dagen feest leg je € 124,- neer, een enkele festivaldag kost je € 65,-. De tickets voor drie dagen zijn uitverkocht. Voor meer informatie over NOS Alive kun je terecht op de officiële festivalwebsite.