Kaleo naar Colours of Ostrava 2018

Foto: Alexandra Valenti

Nieuws uit Tsjechië: Colours of Ostrava 2018 bevestigt de komst van de IJslandse rockband Kaleo voor de aankomende editie.  

Waar de band afgelopen zomer helaas een aantal optredens af moest zeggen zijn ze bezig met een ware inhaalslag voor dit jaar. De mannen zijn inmiddels bevestigd voor meerdere festivals en nu is het hopen op een optreden in de Benelux!

De affiche van Colours of Ostrava begint inmiddels steeds meer vorm te krijgen. Eerder werden onder London GrammarAurora, Ziggy Marley en Slaves aan de affiche toegevoegd. Daarmee gaat het festival dit jaar niet alleen voor de mooiste festivallocatie, ook lijkt het Colours of Ostrava Festival een prachtige line-up te presenteren.

Kaleo

De IJslandse rockband Kaleo zag het licht in 2012. Na enkele goed ontvangen shows op Iceland Airwaves, verkozen de heren het Texaanse Austin boven hun thuisland IJsland. In 2016 debuteerde de band met het hun eerste album A/B. Met de single ‘Way Down We Go’ oogstte Kaleo een jaar eerder al veel succes met onder andere een plaats in de FIFA 16 soundtrack. Deze zomer lijkt de band zich op te maken voor een mooie festivalzomer. Zo staan er onder meer optredens op het Spaanse Mad Cool Festival en het Duitse Rock am Ring gepland.

Colours of Ostrava 2018

Colours Of Ostrava 2017
Foto: Matyáš Theuer (Colours Of Ostrava 2017)

Colours of Ostrava is een vierdaags festival dat jaarlijks wordt gehouden in Ostrava, Tsjechië. Het festival is populair vanwege de bijzondere sfeer en de bijbehorende opmerkelijke locatie. Afgelopen jaar sleepte het daarmee nog de Festival Award voor mooiste festivallocatie van 2017 in de wacht.

De editie van 2018 vindt van 18 tot en met 21 juli plaats. De eerste 9000 pre-sale tickets zijn voor een kleine € 80,- over de toonbank gegaan. Inmiddels betaal je voor een regulier ticket zo’n €105,-. Wil je meer informatie over het festival, dan kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Colours of Ostrava Logo

Colours of Ostrava 2016

Locatie
Tsjechië
Ostrava, Tsjechië
Datum 14-17 juli 2016
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.