Portugal. The Man naar INmusic 2018

Photo: Maclay Heriot

Goed nieuws voor het Kroatische festival INmusic! De organisatie van het festival bevestigt de komst van Portugal. The Man. 

Dit is niet de eerste bevestiging voor het festival. Eerder werden al onder meer Queens of the Stone Age, Skunk Anansie en Frank Carter & The Rattlesnakes bekendgemaakt.

Ook is dit niet het eerste festival voor de mannen van Portugal. The Man. Zij staan deze zomer onder meer op Down The Rabbit HoleNOS Alive en Mad Cool Festival.

Portugal. The Man

De Amerikaanse band afkomstig uit Wasilla Alaska werd opgericht in 2004 en heeft sinds die tijd maarliefst 9 albums uitgebracht. Het meest recente album kwam vorig jaar uit met hierop de single “Feel It Still”. Deze zomer zijn de mannen onder meer te zien op op Down The Rabbit HoleNOS Alive en Mad Cool Festival. Waar hoop jij de band nog meer te zien deze zomer?

INmusic Festival 2018

© Filip Bušić

De dertiende editie van INmusic festival vindt plaats van 25 tot en met 27 juni in de Kroatische hoofdstad Zagreb. Queens of the Stone Age zijn al bevestigd als eerste headliner voor het festival. Daarnaast spelen ook David Byrne, Skunk Anansie en Frank Carter & The Rattlesnakes op het festival. Tickets kun je al een tijdje kopen en zijn niet duur: voor drie dagen feest betaal je slechts € 49,- en voor € 35,- euro meer mag je ook nog eens een week op de camping vertoeven. Wil je nog meer weten over INmusic festival 2018? Kijk dan op de website van het festival.