Festivalconcert: Portugal. The Man op Bonnaroo 2017

Het is hartje winter in Nederland. De gemiddelde Nederlander sluit zichzelf met deze dagen het liefste op in haar huisje. Wij van Festileaks geven je groot gelijk en hebben daarom ook iets voor jou: nog wat extra warmte in de vorm van een nieuw festivalconcert: Portugal. The Man op Bonnaroo 2017. Wat wil je nog meer?

De muziek van het uit Alaska afkomstige Portugal. The Man is eigenlijk totaal niet te vergelijken met het koude landschap van hun huisstaat. Ze maken warme energieke tunes die uiterst geschikt zijn voor een warme festivaldag. Down The Rabbit Hole en NOS Alive dachten hier hetzelfde over en hebben de band gestrikt voor komend festivalseizoen. We moeten nog even wachten tot de warme festivaldagen aanbreken, maar niet getreurd. In de tussentijd kun jij bij de warme kachel genieten van de warme klanken van Portugal. The Man op Bonnaroo 2017. Zeg maar vaarwel tegen de kou.

https://www.youtube.com/watch?v=ASbbNqCqcaU

Portugal. The Man

https://www.youtube.com/watch?v=ASbbNqCqcaU&list=PLFguPQuwr2th0wSQvjwfb8y4AKV1y9Nhl&index=30

De Amerikaanse band afkomstig uit Wasilla Alaska is al vanaf 2004 bezig met het creëren van hun eigen nummers. De muziek van de vijfkoppige band valt het best binnen het indierock of alternatieve rock genre. Tussen 2006 en 2013 heeft Portugal. The Man maar liefst acht albums uitgebracht. Vier jaar later brachten ze hun meest recente album woodstock uit. Op deze plaat vinden we ook de megahit ‘Feel It Still’ terug.

Aankomend festivalseizoen doet Portugal. The Man een rondje langs de festivals. Zo zijn ze al bevestigd voor onder andere Down The Rabbit Hole, NOS Alive en Mad Cool Festival. Waarschijnlijk zullen nog meer festivals aan het tourschema van de band toegevoegd worden.