R3hab, Kungs en meer naar Tinderbox 2018

Press photo Tinderbox

Tijd om je beste dansmoves uit de kast te halen en aankomende zomer af te reizen naar Denemarken. Met de komst van onder andere R3hab en Kungs zijn de eerste EDM namen bekend gemaakt voor Tinderbox.

UPDATE 25-01 10.30: Inmidddels zijn ook Bastille, David Craig, Editors en  Scarlet Pleasure aangekondigd.

Naast de hierboven genoemde acts zijn ook Laidback Luke, Nause en Bladtkramer aankomende zomer hier te zien. De acts zijn allemaal te vinden op het Magicbox poidum van het Deense festival. Magicbox is een speciale zone binnen het festivalterrein waar ongeveer 6.000 liefhebbers van dance helemaal los kunnen gaan. Naast muziek draait het natuurlijk ook om de sfeer. Het podium is speciaal ontworpen voor het festival en is vergelijkbaar met grote festivals als Mysteryland in Nederland en Tomorrowland in België.

R3hab

De Nederlandse/Marrokaanse producer Fadil El Ghoul is onder zijn artiesten naam R3hab het creatieve brein achter remixes voor Rihanna, Justin Bieber, Lady Gaga, Bruno Mars en The Chainsmokers. In 2017 is hij door DJ Mag uitgeroepen tot de nummer 18 DJ van de wereld. Inmiddels reist hij dan ook de hele wereld over met zijn shows. R3hab zit bij het platenlabel van Afrojack en is door hem uitgeroepen tot één van zijn grootste talenten.

Tinderbox

Tinderbox is een relatief nieuw festival in Odense, Denemarken. De eerste editie vond plaats in 2015, maar het festival heeft sinds die tijd al een paar grote namen weten te strikken. Zo stonden vorig jaar The Killers, Kings of Leon en Martin Garrix op het festival.

De 2018-editie vindt plaats van 28 tot en met 30 juni. Voor de aankomende editie stromen de eerste namen ook al binnen. Zo zijn onder meer Prophets of Rage, Tiësto en Depeche Mode te bewonderen op het Deense festival. Tickets zijn inmiddels al in de verkoop. Voor drie dagen festivalplezier betaal je een kleine € 200,-, dagtickets gaan voor ongeveer € 135,- over de toonbank. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële website.