Lil Uzi Vert cancelt Open’er en Tinderbox 2019

Lil Uzi Vert heeft zijn optredens op Open’er Festival en Tinderbox geannuleerd. De reden hiervoor is nog niet bekend.

Door Open’er Festival is er inmiddels vervanging geregeld. A$AP Rocky gaat hier als ‘special guest’ op het festival optreden. De organisatie van Tinderbox heeft (nog) geen vervangende act. In plaats daarvan zijn de optredens van J Balvin, Peter Sommer en Karenina verschoven.

Tot nu toe is niet bekendgemaakt waarom de rapper zijn shows heeft geannuleerd. Lil Uzi Vert staat ook gepland voor WOO HAH! en Lowlands. Deze shows lijken echter gewoon door te gaan.

Lil Uzi Vert

Symere Woods, beter bekend als Lil Uzi Vert, is een Amerikaanse rapper en songwriter. Hij brak door met verschillende mixtapes, waaronder Luv Is Rage. Het debuutalbum Luv Is Rage 2 werd platina. Zijn langverwachte nieuwe plaat Eternal Atake komt waarschijnlijk dit jaar uit. Deze zomer staat hij onder meer op Lowlands en WOO HAH!.

Tinderbox 2019

Tinderbox is een relatief nieuw festival in Odense, Denemarken. De eerste editie vond pas plaats in 2015, maar het festival heeft sinds die tijd al een paar grote namen weten te strikken. Zo stonden vorig jaar onder meer Depeche ModeProphets Of Rage en Biffy Clyro op het affiche.

De 2019-editie vindt plaats van 27 tot en met 29 juni. Onder meer Swedish House Mafia, Lana Del Rey en Macklemore. Tickets zijn al geruime tijd in de verkoop. Voor meer informatie over het festival check je de officiële festivalwebsite.

Open'er Logo

Open'er 2023

Locatie
Polen
Gdynia-Kosakowo, Polen
Datum 28 juni - 1 juli 2023
Tickets Kopen