St. Vincent naar INmusic 2018

Foto: Neddar Asfari

Het Kroatische INmusic voegt weer een naam toe aan de line-up. St. Vincent treedt vlak voor Down The Rabbit Hole op in Zagreb. 

Eerder kondigde het festival de komst van onder andere Portugal. The ManQueens of the Stone Age, en Frank Carter & The Rattlesnakes al aan. Skunk Anansie moet de show op INmusic 2018 helaas annuleren is te lezen op hun Facebookpagina.

St. Vincent

Annie Clark, beter bekend als St. Vincent, is een Amerikaanse singer-songwriter en multi-instrumentalist. Ze bracht in 2007 met Marry Me haar debuutalbum uit. Inmiddels staat de teller op zes albums, waaronder één in samenwerking met niemand minder dan David Byrne. Het meest recente album heeft de titel MASSEDUCTION en is afgelopen oktober verschenen. Met het kakelverse album onder de arm staat al een uitgebreide tour gepland die haar ook naar Europa brengt komende zomer. Zo staat ze onder andere op het Slowaakse Pohoda Festival en vindt ze dus ook haar weg naar Denemarken.

INmusic 2018

© Filip Bušić

De dertiende editie van INmusic festival vindt plaats van 25 tot en met 27 juni in de Kroatische hoofdstad Zagreb. Queens of the Stone Age zijn al bevestigd als eerste headliner voor het festival. Daarnaast spelen ook David Byrne en Frank Carter & The Rattlesnakes op het festival. Tickets kun je al een tijdje kopen en zijn niet duur: voor drie dagen feest betaal je slechts € 49,- en voor € 35,- euro meer mag je ook nog eens een week op de camping vertoeven. Wil je nog meer weten over INmusic festival 2018? Kijk dan op de website van het festival.

INmusic  Logo

INmusic 2024

Locatie
Kroatië
Zagreb, Kroatië
Datum 24-26 juni 2024
Tickets Kopen