Anderson .Paak & The Free Nationals naar Super Bock Super Rock 2018

Een nieuwe klapper voor het Portugese Super Bock Super Rock. Het festival maakt de komst van Anderson .Paak & The Free Nationals bekend.

De populaire rapper geeft op 20 juli een optreden in Lissabon en voegt zich naast de eerder bekendgemaakte The xx, Justice, The Vaccines, Sevdaliza en Julian Casablancas & The Voidz. Daarnaast gaan er sterke geruchten dat The Strokes op het festival spelen.

Anderson .Paak & The Free Nationals

De carrière van de populaire Californische rapper Anderson .Paak zit in de lift. In 2014 bracht hij zijn debuutalbum Venice uit, de definitieve doorbraak volgde in 2016 met de release van Malibu. Festivals als Lowlands, Pukkelpop en Roskilde werden aangedaan en er volgde een tournee met Bruno Mars. Anderson is hot! Komend jaar volgt er opnieuw een Europese tournee waarbij onder andere Down The Rabbit Hole en Rock Werchter worden aangedaan.

Wil je weten wat je kan verwachten? Check dan deze 5 redenen waarom de shows van Anderson. Paak & The Free Nationals echt fantastisch zijn.

Super Bock Super Rock 2017

Aankomende zomer vindt de 24e editie van Super Bock Super Rock plaats. Het festival in Lissabon opent de poorten van 19 tot en met 21 juli. Op het Portugese affiche vinden we dit jaar onder andere Justice en The xx. Vorig jaar gaf onder meer Red Hot Chili Peppers acte de présence. Een ticket voor het hele weekend kost € 109,-. Voor een dagkaart betaal je € 55,-. Tickets zijn verkrijgbaar via de officiële festivalwebsite.