Dropkick Murphys, Bad Religion en anderen naar Lokerse Feesten 2018

Dropkick Murphys
Foto: Tim Tronckoe

Ook dit jaar komt er een punkrockdag op de Lokerse Feesten. Het Belgische festival maakt vandaag het programma van die dag bekend en Dropkick Murphys en Bad Religion worden aan het programma toegevoegd.

Daar blijft het niet bij. Ook Suicidal Tendencies, Turbonegro en The Living End gaan het podium in Lokeren betreden. Met deze namen is het hoofdprogramma van de punkrockdag op 8 augustus compleet. Eerder werd bekend dat Simple Minds en Arsenal op het festival spelen.

Bad Religion

De oude rotten van Bad Religion denken nog lang niet aan stoppen. De band bestaat intussen al bijna 40 jaar en is uitgegroeid tot één van de absolute vaandeldragers uit de punkscene. De band speelde de afgelopen jaren op Rock am Ring, Graspop, Sziget, Groezrock en Hellfest en bracht in het complete bestaan 17 studioalbums uit. Hits werden gescoord met ‘Fuck You’, ‘Punk Rock Song’ en ‘Los Angeles Is Burning’.

Lokerse Feesten 2018

Lokerse Feesten 2016

De 44ste editie van de De Lokerse Feesten vindt plaats van 3 t/m 12 augustus in het Belgische Lokeren. Het festival trekt jaarlijks zo’n 140.000 bezoekers. Vorig jaar gaven onder andere Mark Ronson, Tom OdellThe OffspringMarilyn Manson, Megadeth en Pixies acte de présence op het festival. Dit jaar staan onder andere Simple Minds en Arsenal op het programma. Meer informatie vind je op de website van het Lokerse festival.

Lokerse Feesten Logo

Lokerse Feesten 2024

Locatie
België
Lokeren, België
Datum 2-11 augustus 2024
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam