Advertisement

FestiTinder: Wat zijn jouw favoriete nummers van Kendrick Lamar?

Kendrick Lamar
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Inmiddels hebben Sziget, Lowlands en Øya Kendrick Lamar op het affiche staan. Hiermee lijkt een Europese festivaltour aanstaande, waarmee het hoog tijd wordt door de vier studioalbums te spitten – op zoek naar onze favorieten. Speel daarom deze week mee met de Kendrick Lamar FestiTinder!

Afgelopen jaar verscheen het album DAMN., waarmee de rapper opnieuw liet zien waar zijn talenten liggen. Ondanks het succes mogen nummers als ‘King Kunta’ en ‘A.D.H.D’ zeker niet vergeten. Check jij het optreden enkel voor het nieuwe materiaal of mogen ook de oude hits er ook wezen?

FestiTinder

Bij een artiest van dit kaliber wordt al gauw de vraag gesteld welke nummers we gaan horen. Hoewel hits als ‘DNA.’ en ‘HUMBLE.’ als zoete broodjes door de menigte worden ontvangen is het nog maar afwachten hoe de setlist eruit gaat zien. Maar niet getreurd, vandaag laat jij namelijk weten welke tracks je wilt horen. Swipe naar rechts voor de do’s, links voor de dont’s. Tinderen maar!

Kendrick Lamar


Lamar bracht in 2012 zijn debuutalbum Good Kid, M.A.A.D City uit en werd door de media direct bestempeld als ‘the next big thing’. Inmiddels zijn we drie albums verder en blijkt dat de vele journalisten het bij het juiste eind te hadden. De rapper staat inmiddels bekend als één van de grootste in de hiphopscene. Lamar mengt harde beats met rake teksten die gaan over politiek, de rassenkwestie en taboes. Zijn laatste album DAMN. bleek zo’n groot succes dat vrijwel het gehele album terug te vinden was in de Single Top 100. Een songwriter van de bovenste plank. In 2018 kunnen we Lamar’s kunsten live aanschouwen op o.a. Lowlands en Sziget.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.