Zondag, concertdag! Zo denken wij er in ieder geval over bij Festileaks. Ook deze week hebben we weer een prachtig festivalconcert voor je klaar staan. Geef je zondag een extra boost met dit energieke optreden van MØ op Lollapalooza Argentinië 2017! 

Met haar upbeat muziek weet de Deense zangeres MØ altijd de voetjes van de vloer te krijgen. Dat lukt haar niet alleen via de radio of Spotify, ook op een festival gaat dat haar met gemak af. De organisatie van Open’er en Sziget wisten dat maar al te goed en boekte de zangeres voor 2018. Kun jij ook niet wachten om haar live te zien? Bereid je dan nu alvast voor met dit optreden op Lollapalooza Argentinië 2017.

MØ
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Onder de naam MØ weet Karen Marie Ørsted haar publiek geregeld aan het dansen te krijgen. Met hits als Don’t LeaveFinal Song en haar samenwerking op Lean On, heeft de Deense zangeres genoeg materiaal om elke festivalweide in vuur en vlam te zetten. Voeg daar een energieke aanwezigheid op het podium en een paar gave outfits aan toe en je hebt een show om U tegen te zeggen. De afgelopen jaren bevestigde ze haar naam als podiumbeest al op onder andere Pinkpop, Down the Rabbit Hole en Sziget. In 2018 is MØ te zien Sziget en Open’er, hopelijk wordt dit lijstje gauw aangevuld.