Advertisement

Fresku, De Likt en meer naar Zwarte Cross 2018

Fresku
Foto: Don Crusio/Festileaks

Zwarte Cross maakt nieuwe namen bekend. Onder meer Fresku, Dio en De Likt zijn de eerste hiphopnamen van The Noabarhood.

The Noabarhood is een nieuw podium op het festival in Lichtervoorde. De acts op het speciale hiphoppodium worden gepresenteerd in samenwerking met Noisey. Andere acts op The Noabarhood zijn Extince, Snelle, Leafs Sensei en Potential Criminal. Gevestigde namen en nieuw talent op Zwarte Cross dus!

Fresku

Fresku is al geruime tijd een grote naam in de Nederlandse hiphopwereld. De rapper bracht drie studioalbums uit en scoorde hits met ‘Twijfel’, ‘Kreeft’ en ‘Nieuwe Dag’. Ook bracht hij samen met MocroManiac een nieuw album uit: Juice. De plaat kreeg lovende kritieken en de twee stonden samen op Paaspop en Woo Hah!

Zwarte Cross

Zwarte Cross wordt gehouden van 12 tot en met 15 juli 2018. De editie van 2018 zal inmiddels de 22ste editie worden van het festival in Lichtenvoorde. Vier dagen lang kun je jezelf onderdompelen in de doldwaze wereld van gezelligheid en heel veel modder. 96 uur lang is het in elke hoek van het terrein feest. Het is dus niet voor niets dat het festival twee keer op rij de Festileaks Festival Award voor ‘Beste Sfeer’ won. Dit jaar staan onder meer Kaiser Chiefs, Volbeat en Triggerfinger op het affiche. Check voor meer informatie de website van het festival!

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2018

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 12-15 juli 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.