Kasabian tijdens Lowlands 2018 op Edinburgh Summer Sessions

kasabian

Voorzichtig enthousiasme is toegestaan voor fans van Kasabian. In het Lowlands-weekend staat de band in Edinburgh, Schotland.

Edinburgh Summer Sessions omvat verschillend optredens in de Princess Gardens in het centrum van de stad Edinburgh. Zo staat op maandag 4 augustus een optreden van Tom Jones gepland, en staat 14 augustus Rag ’n Bone Man op de planken. In het weekend van Lowlands, van 17 t/m 19 augustus is het de beurt aan de mannen van Kasabian. Op zaterdag 17 augustus geven ze een show, samen met een ‘special guest’. Het is nog even afwachten of de Britse rockband uit Leicester ook de overtocht naar het Nederlandse festival maakt.

Voor wie niet wil wachten op een mogelijk Nederlandse en/of Belgisch festival zijn tickets voor de zaterdag in Edinburgh vanaf vrijdag te koop via Ticketmaster. De prijzen voor een regulier ticket zijn £49.50 exclusief administratie kosten. De line-up voor de rest van de Kasabian-dag wordt nog aangekondigd.

Kasabian

De mannen uit Leicester laten weer van zich horen! Kasabian is dé britpopgroep van het moment en dat weten ze zelf maar al te goed. De band werd in 1999 opgericht en bracht in die 18 jaar tijd 6 studioalbums uit. Begin vorig jaar werd de meest recente daarvan, For Crying Out Loud, uitgebracht. De band scoorde hits met ‘Fire’, ‘Underdog’, ‘Club Foot’ en ‘You’re In Love With a Psycho’. Eind vorig jaar speelde de band een volle AFAS Live plat en in 2018 volgt er weer een festivaltournee, zo is het Spaanse Mad Cool Festival en Wam Estrella Levante al aangekondigd.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Wat zegt de community? 💬

Over de auteur ✍️

Irene Schelwald

Trotse bewoner van het altijd mooie Groningen. Daarmee automatisch die-hard fan van alles omtrent ESNS en ontdek ieder jaar weer een nieuw favoriet festival. Geboren in het jaar van Brainpower's eerste plaat (#brainpowerbaby) en dat heeft meteen de toon gezet. Zodoende altijd samen met Joëlle te vinden bij de foutste en goedkoopste slettendisco.

Meer van Irene