Migos naar Les Ardentes 2018

Photo by Kevin Cortopassi

Een knaller van een naam voor Les Ardentes. Het Belgische festival maakt vandaag de komst van de populaire groep Migos bekend. De show op Les Ardentes is het enige Belgische optreden voor de groep komende zomer.

Eerder dit jaar werden onder meer Damian ‘Jr. Gong’ Marley, 6LACK en Lil Kleine onthuld. De nieuwste namen voegen zich bij onder meer Skepta, Massive Attack en Wiz Khalifa. Migos speelt op de laatste dag van Les Ardentes op zondag 8 juli en speelt daarmee op dezelfde dag als Skepta en Massive Attack.

Migos

Migos is een Amerikaans hip-hop trio uit Lawrenceville, Georgia. In 2009 wordt de groep opgericht door de familieleden Quavo, Offset en Takeoff. Na het succes van eerdere albums Yung Rich Nation en Culture bracht de groep op 26 januari het derde studioalbum Culture II uit. Migos werkte hierop samen met onder andere 21 Savage, Post Malone en Nicki Minaj. Het album kent daarnaast producties van onder andere Pharrell Williams en Kanye West. Groot, groter, grootst voor Migos in 2018! Waar hoop jij het trio te zien?

Les Ardentes 2018

Les Ardentes vindt dit jaar plaats van 5 t/m 8 juli in Luik. Het festival staat bekend om zijn diverse line-up. Dit jaar zijn er met eerdere aankondigingen van onder andere Wiz Khalifa en Skepta met name de hiphop-artiesten bekend. Tickets voor het gehele weekend kosten € 127,50. Wil je op de camping verblijven komt hier nog € 15,- bovenop. Hiernaast zijn er ook dagtickets verkrijgbaar voor de prijs van € 62,50. Wil je meer weten over het Belgische festival? Dan kun je de website van het festival raadplegen.

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam