The Prodigy, Tove Lo en meer naar Positivus 2018

Beste Festivalacts Aller Tijden

Positivus Festival heeft een nieuwe lading namen bekendgemaakt. Onder andere The Prodigy en Tove Lo komen in juli naar het festival in Letland.

Naast The Prodigy en Tove Lo zijn ook Lauv, Mura Masa, Torres en The Barr Brothers bevestigd voor het festival. De namen voegen zich bij de eerder aangekondigde Nick Cave & The Bad Seeds.

The Prodigy

The Prodigy draait al jaren mee op het hoogste niveau. De band ontstaat in 1990 in Essex, Engeland. Daar ontmoeten Keith Flint en Leeroy Thornhill de dj Liam Lowlett. Op advies van die laatste voegt de MC Maxim Reality zich bij het drietal en de rest is geschiedenis. Met hits als ‘Voodoo People’, ‘Firestarter’, ‘Take Me To the Hospital‘ en ‘Smack My Bitch Up’ spelen de heren menig poptempel en festivalweide plat.

The Prodigy is komend festivalseizoen veel in Europa te zien. De heren zijn inmiddels al aangekondigd voor onder meer het duofestival Hurricane en Southside, en Greenfield, Tysnesfest en Nova Rock. In Nederland is de groep te zien op We Are Electric.

Positivus 2018

Positivus Festival is een jaarlijks terugkerend festival  in Letland en biedt livemuziek in verschillende genres: pop, folk, electro en meer. Dit jaar vindt het festival plaats van 20 tot en met 22 juli. Het festival biedt toegang tot weiden, bossen, het strand, evenals de lokale stad Salacgrīva. Een combiticket zonder camping kost € 79,50 en een combiticket met camping € 87,60 euro. Voor meer festivalinformatie en ticketverkoop bezoek je de website van het festival.