Children Of Bodom en meer naar Into the Grave 2018

Photo by Cecil via Wikimedia Commons

De lineup van Into the Grave 2018 is helemaal rond! Zojuist maakte de organisatie de laatste vier namen bekend, waaronder Children Of Bodom.

Naast Children Of Bodom is ook de komst van At The Gates, Dust Bolt en Toxic Shock bevestigd. Eerder kwamen we al te weten dat onder meer Gojira en BEHEMOTH aankomende zomer op het Friese metalfestival te zien zullen zijn.

Met de bekendmaking van deze namen is tevens de verkoop van de dagtickets van start gegaan. Voor vrijdag 10 augustus betaal je €30,-. Wanneer je op zaterdag wil gaan, zal je 10 euro meer moeten betalen. Weekendtickets zijn al langer verkrijgbaar voor 55 euro. Deze prijzen zijn exclusief €3,50 servicekosten.

Bekijk het volledige affiche hieronder!

Children Of Bodom

Children Of Bodom is een Finse trashmetal-band, bestaande uit vijf leden. Sinds de oprichting in 1993 heeft de band al negen studioalbums uitgebracht, waarvan de meest recente, I Worship Chaos, in 2015 uitkwam. Met zo’n oeuvre heeft de band naast de bekende klassiekers ‘Everytime I Die’ en ‘Angels Don’t Kill’ meer dan genoeg favorieten om live gehore te brengen en zo in stijl het 25-jarige jubileum van de band te vieren in Leeuwarden. Children Of Bodom vind je deze zomer ook op het Duitse Wacken Open Air festival en het Franse Hellfest.

Into the Grave 2018

Foto: Humphrey Paap

Into the Grave is een metalfestival dat gehouden wordt in hartje Leeuwarden. Het festival wordt dit jaar voor de achtste keer gehouden, op 10 en 11 augustus. Into the Grave heeft op eerdere edities al grote namen als Slayer en Megadeth mogen ontvangen. Dit jaar prijken BEHEMOTH en Gojira bovenaan het affiche. De naam van dit tweedaags festival verwijst naar de locatie van het terrein. Het Oldehoofsterkerkhof was, zoals de naam al verklapt, voorheen een kerkhof. Voor tickets en meer informatie kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Into The Grave Logo

Into The Grave 2023

Locatie
Nederland
Leeuwarden, Nederland
Datum 9-11 juni 2023
Line-up
Trollfest
Tickets Kopen