Kygo naar Colours of Ostrava 2018

Kygo
Kygo

Yes! Er is weer een nieuwe naam bekendgemaakt voor Colours of Ostrava 2018. Niemand minder dan Kygo geven deze zomer een show op het Tsjechische festival.

Kygo is de nieuwste toevoeging aan de line-up van het Tsjechische Colours of Ostrava, dat plaatsvindt van 18 tot en met 21 juli. Hij sluit zich aan bij grote namen als Jessie J, London Grammar en Paul Kalkbrenner. Over de dagindeling is nog niks bekend, later zal blijken hoe laat en op welke dag de DJ te zien is.

Kygo

De Noor Kyrre Gørvell-Dahll treedt overal ter wereld op onder de artiestennaam Kygo. In 2014 brak hij door een remix van ‘I See Fire’ en met eigen nummer ‘Firestone’. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de EDM wereld. Kygo heeft hits als ‘Stargazing’ en ‘It ain’t me’ op zijn naam staan en staat slechts nog aan het begin van zijn carrière

Binnenkort verschijnt hij op het podium van Lollapalooza Brazil en in mei is de Noor te zien op Coachella. Colours of Ostrava is niet het eerste Europese festival voor de DJ. Kygo komt namelijk onder meer ook naar Tinderbox en Lollapalooza Berlin.

Colours of Ostrava

Foto: Matyas Theuer / Colours of Ostrava
2015

Colours of Ostrava is een divers festival dat plaatsvindt in Ostrava, Tsjechië. Het Tsjechische festival staat bekend om de unieke locatie. Sinds 2012 wordt Colours of Ostrava gehouden op een oud industrieterrein dat vol staat met ijzerfabrieken. Het festival is rijk aan verschillende muziekgenres variërend van electronic tot punk en reggae. Naast optredens zijn er ook veel andere activiteiten te aanschouwen en ondernemen zoals theater en workshops.

De 17e editie van het festival vindt plaats van 18 tot 21 juli 2018. Een weekendticket heb je voor € 122,-. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële website.

Colours of Ostrava Logo

Colours of Ostrava 2024

Locatie
Tsjechië
Ostrava, Tsjechië
Datum 17-20 juli 2024
Tickets Kopen