Jessie J naar Colours of Ostrava 2018

Een nieuwe toevoeging aan de line-up van Colours of Ostrava 2018. Jessie J is namelijk bevestigd voor het Tsjechische festival.

Jessie J is de kersverse aanwinst voor de line-up van het Oost-Europese festival. Het is de eerste keer dat de zangeres afreist Tsjechië, een eer voor het festival om haar te mogen verwelkomen. Eerder kondigde Colours of Ostrava onder andere al London Grammar, Paul Kalkbrenner en Kaleo aan.

De line-up voor Colours of Ostrava 2018 is nog lang niet compleet, maar met de eerste 18 aangekondigde namen kunnen we al met zekerheid zeggen dat de zeventiende editie dit jaar zeker weer een succes gaat worden.

Jessie J

Jessie J is de artiest achter de succesvolle nummers ‘Price Tag’, ‘Domino’ en ‘Bang Bang’. In 2011 kwam haar debuutalbum Who You Are uit, en sindsdien heeft Jessie J veel succes geboekt. De Britse zangeres heeft veel succesvolle samenwerkingen gehad met onder andere David Guetta, Nicki Minaj en 2 Chainz. Haar vierde album R.O.S.E. komt dit jaar nog uit.

Colours of Ostrava

Foto: Matyas Theuer / Colours of Ostrava
2015

Colours of Ostrava is een divers festival dat plaatsvindt in Ostrava, Tsjechië. Het Tsjechische festival staat bekend om de unieke locatie. Sinds 2012 wordt Colours of Ostrava gehouden op een oud industrieterrein dat vol staat met ijzerfabrieken. Het festival is rijk aan verschillende muziekgenres variërend van electronic tot punk en reggae. Naast optredens zijn er ook veel andere activiteiten te aanschouwen en ondernemen zoals theater en workshops.

De 17e editie van het festival vindt plaats van 18 tot 21 juli 2018. Weekendtickets worden verkocht vanaf € 105,70. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële website.

Colours of Ostrava Logo

Colours of Ostrava 2024

Locatie
Tsjechië
Ostrava, Tsjechië
Datum 17-20 juli 2024
Tickets Kopen