Lang leve Girl Power: de beste vrouwelijke festivalartiesten in één playlist

Vandaag is het 8 maart en dus vieren we Internationale Vrouwendag. Er is nog niet overal gelijkheid tussen vrouwen en mannen. Zodoende heerst deze discussie ook in festivalland. Eerlijk is eerlijk; het was soms even zoeken door de line-up van diverse festivals, want vrouwen zijn in de minderheid. Maar één ding is zeker: de vrouwen die in 2018 op de podia staan, zijn er niet voor niets. Maak je klaar voor een brok aan geweldige muziek gemaakt door acts met steengoede vrouwen!

Oh Wonder, CHVRCHES, The Kills, Wolf Alice, London Grammar, Dua Lipa. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wat een prachtige acts zijn het allemaal. Luister de playlist en vier op jouw manier Internationale Vrouwendag. Girl Power!

Festileaks op Spotify

Op dat Spotify-profiel is trouwens nog veel meer te vinden! Wil je op de hoogte worden gesteld van wanneer wij nieuwe playlists aanmaken? Wil je onmiddellijk weten wanneer we bestaande playlists aanvullen? Ram dan op onderstaande knop:

Wil je er zeker van zijn dat je je ma-xi-maal geniet van je favoriete festival? Check hieronder het overzicht van onze verschillende festival-playlists:

Veel luisterplezier gewenst door de Festileaks-redactie!