No Fun At All, Jaya The Cat en anderen naar Jera On Air 2018

© pitpony photography via Wikimedia Commons

Jera On Air trekt een blik kersverse namen open. Onder andere No Fun At All, Jaya The Cat, Alazka en Our Hollow, Our Home zijn in juni in Ysselsteyn te bewonderen.

De nu al monsterlijke affiche van het grootste punk-, hardcore- en metalcorefestival van Nederland krijgt steeds meer vorm. No Fun At All, Jaya The Cat, Alazka, Our Hollow, Our Home, Blood Youth, A Traitor Like Judas, Jesus Piece, Templeton Pek, Slander, Prospect en March zijn aan het programma toegevoegd.

Eerder werden onder meer Billy Talent, Enter Shikari, NOFX, Anti-Flag, Stray From the Path en Stick To Your Guns al bevestigd. Check de volledige affiche hieronder:

Jaya The Cat

De reggae/skahelden van Jaya The Cat spelen op Jera! De Amerikanen hebben een warme band met Nederland en geeft optredens over de hele wereld. Jaya The Cat speelde in het verleden op de Zwarte Cross, Paaspop, Lowlands en Pukkelpop. Er werden tot dusver 6 studioalbums uitgebracht en hits gescoord met ‘Here Come The Drums’, ‘Hell Hangover’ en ‘Closing Time’. De agenda voor komend jaar is nog behoorlijk leeg, waar hoop jij de band te zien?

Jera On Air 2018

Jera On Air vindt plaats van 28 tot en met 30 juni 2018.  Het festival is met meer dan 8000 bezoekers het grootste punk-, hardcore- en metalcorefestival van Nederland. Met een diverse line-up en drie stages zorgt dit festival voor bekende muziek uit de scene waar liefhebbers hun vingers bij aflikken. Het festivalterrein in Ysselsteyn wordt drie dagen omgetoverd tot een alternatief feest met zowel on stage entertainment als karaoke, specialiteitenbars en andere activiteiten. Vorig jaar speelden onder andere Architects, Deez Nuts, Comeback Kid, Of Mice & Men en Madball op het festival. Wil je weten hoe dat was? Check het festivalrapport!
Jera on Air Logo

Jera on Air 2023

Locatie
Nederland
Ysselsteyn, Nederland
Datum 22-24 juni 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen