Advertisement

[STREAM] Kijk mee op Lollapalooza Chili 2018

Vannacht wordt het wereldwijde festivalseizoen afgetrapt door Lollapalooza Chili. Dit weekend geven onder meer Pearl Jam, Queens of the Stone Age en The Killers hun eerste festivaloptreden.

Deze 3 namen zijn niet de enige artiesten die hun eerste festivaloptreden geven. Wie we te zien krijgen via de livestream is echter nog de vraag. Vooralsnog zijn er nog geen acts bekendgemaakt die later vanavond te volgen zijn. Hierover wordt later vanavond ongetwijfeld meer duidelijk.

De livestream is te volgen via de VTR. Is de stream in jouw land niet beschikbaar? Dat kan natuurlijk makkelijk worden opgelost.

Lollapalooza

Foto: Omelete.uol.com.br

Het festival is een jaarlijks Amerikaans muziekfestival voor alternatieve rock- punk- en hiphop-bands, dans en komedie-optredens. Van 1991 en tot 1997 vond het festival plaats op verschillende locaties in Noord-Amerika. Daarna viel het festival stil en pas in 2005 wist Lollapalooza zich met haar editie in Chicago te herpakken. Tegenwoordig wordt het festival in zes landen georganiseerd: de Verenigde Staten, Argentinië, Brazillië, Chili, Duitsland en Frankrijk.

Ook voor deze editie stikt Lollapalooza Chili weer grote namen. Onder meer Red Hot Chili Peppers, Pearl Jam en The National staan op het programma. Ook acts als The Killers, LCD Soundsystem en Imagine Dragons trappen hier het festival seizoen af.