Een kakelvers rijtje namen voor Balaton Sound 2018! De organisatie maakt bekend dat onder meer Rita Ora, Big Shaq en Big Sean aankomende zomer naar het Hongaarse Balatonmeer afreizen.

Het festivalseizoen nadert en met deze toevoegingen aan een al mooie line-up wakkert Balaton Sound de hype nog eens flink aan. Naast de namen zijn er nog twaalf acts bevestigd. Het complete rijtje nieuwe namen bestaat uit onderstaande namen:

Rita Ora, Big Shaq, Big Sean, Goldlink, Sander Van Doorn presents Purple Haze, Dreezy, Yxng Bane, Kayzo, Cristoph, Andrew Rayel + Punnany Massif, Brains, Majka & Curtis (live), Wellhello, Akezdetphiai en Savern.

Eerder werd al de komst van onder andere Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike en Axwell Λ Ingrosso bekend. Is de line-up nog niet overtuigend genoeg? Lees dan hier waarom wij vinden dat je Balaton Sound een keer moet meemaken.

Rita Ora

De Britse zangeres Rita Ora brak in 2011 door vanwege haar bijdrage aan de hit ‘Hot Right Now’ van DJ Fresh. Zo kreeg ze een platencontract bij Jay-Z’s label Roc Nation en scoorde hierop met haar eigen muziek al enig succes. Na wat rustigere jaren in haar muziekcarrière is ze sinds 2017 helemaal terug met grote hits als ‘Your Song’ en ‘Anywhere’. Daarnaast tourt ze dit voorjaar door Europa en staat ze deze zomer op meerdere festivals, zoals het Britse Isle of Wright.

Balaton Sound 2018

Foto: nl.balatonsound.com / Sandor Csudai 

Balaton Sound vind komend jaar plaats van 4 tot en met 8 juli aan het Balatonmeer in Hongarije. Het festival dat bekend staat als ‘Sgizet’s elektronische zusje’ trekt elk jaar weer vele mensen vanuit heel Europa. In 2017 prijkten Kygo, Hardwell en Armin van Buuren nog bovenaan het affiche. Benieuwd wat wij ervan vonden? Lees dan ons festivalrapport! In 2018 zijn onder meer Axwell Λ IngrossoThe Chainsmokers, David Guetta en Martin Garrix op het festival te zien. Voor meer informatie kun je terecht op de site van het festival.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.