Het Limburgse Bospop moet een programmawijziging melden. Bruce Hornsby treedt komende zomer niet op in Weert. Colin Macleod vervangt de Amerikaanse zanger. 

Waarom Bruce Hornsby niet optreedt wordt niet uit de doeken gedaan door het Limburgse festival. Met Colin Macleod heeft het festival in ieder geval een meer dan prima vervanger binnen. De Schot wordt onder meer vergeleken met legendarische namen als Bruce Springsteen. Ook Snow Patrol is een veelgehoorde vergelijking.

Bospop 2018

Weer Bospop 2016

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Bospop 2018 vindt plaats op 14 en 15 juli op Evenemententerrein A2 Weert Noord. Het festivalterrein bestaat uit twee podia, een gezellige camping, een 24-uurs tent, de Café Area én een sfeervolle festivalmarkt. Afgelopen editie stonden onder meer Doe Maar, Madness en The Pretenders op het affiche.

Dit jaar zijn onder meer a-ha, Billy Idol, LiveUB40 en Simple Minds van de partij. De ticketverkoop is inmiddels in volle gang. Voor een dagticket betaal je € 69,- (excl.), terwijl je voor een weekendticket € 110,- (excl.) neerlegt. Check de website van Bospop voor meer informatie.