Creatievelingen, grijp nu je kans! Lowlands 2018 gaat op zoek naar het origineelste design voor op de servetten van de aankomende editie. 

In de zoektocht naar een uniek design voor op de servetten van de aankomende editie vragen ze jou, hun trouwe publiek, om hulp. Naast de vaste afmetingen (33 x 33 cm) en de kleur (een zwarte bedrukking) laten ze je helemaal vrij. De nadruk ligt op originaliteit, vermijd dus het gebruik van het Lowlands artwork in je ontwerp.

Is dit nou echt een klusje voor jou? Stuur dan voor 30 april om 12.00 uur je creatie in en wie weet zie je deze aankomende zomer in groten getale terug op de festivalweide. Uit alle inzendingen worden de 10 mooiste, meest unieke ontwerpen uitgekozen. Op de website van het festival vind je meer informatie over de wedstrijd.

Lowlands 2018

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

In 2018 vindt Lowlands plaats van 17 t/m 19 augustus. Afgelopen jaar vierde het festival haar 25e verjaardag. Toen waren Mumford & Sons, Editors en The xx de headliners. Dit jaar kun je optredens van onder meer Kendrick Lamar, The War On Drugs, Gorillaz en  N.E.R.D verwachten.

Tickets voor de aankomende editie zijn in de verkoop en kosten 185,- euro exclusief servicekosten. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële website.

Check voor een gezonde portie voorpret je hier onze Lowlands 2018-playlist:

 

Win 2 tickets voor Pohoda Festival!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets inclusief camping voor Pohoda Festival in Slowakije. Samen met een vriend of vriendin genieten van onder andere Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975 en Mura Masa onder een stralende zomerzon: kekke deal toch?