De Jeugd van Tegenwoordig, Broederliefde en meer naar TIKTAK Kingsland 2018

De Jeugd van Tegenwoordig
Foto: Don Crusio/Festileaks

Koningsdag staat elk jaar weer garant voor mooie feestjes. Dit jaar brengt TIKTAK Kingsland ons de beste Nederlandse hiphop en rappers op maar liefst vier verschillende plekken in het land. 

Hierbij moet je denken aan onder andere De Jeugd Van Tegenwoordig, Broederliefde, Lil Kleine, Ronnie Flex en The Partysquad. Tijdens een rondje Nederland worden Amsterdam, Den Bosch, Groningen en Twente aangedaan. De Nederlandse helden, je vergeet het bijna, zijn ook gewoon maar mensen en kunnen daardoor niet op elke festivallocatie aanwezig zijn. Hieronder kan je zien, wie op welke locatie zal verschijnen.

Amsterdam:
BIGGI – Broederliefde – De Jeugd Van Tegenwoordig – DYNA – Freddy Moreira – Johnny 500 – Jonna Fraser – Lil Kleine – Ronnie Flex – The Partysquad

Den Bosch:
Childsplay – DYNA – Freddy Moreira – Irwan – Jebroer – Jeremy Herkul – Jonna Fraser – Michael Woo – Puri – Sam Blans – SBMG – SFB – Sevn Alias – The Partysquad

Groningen:
Broederliefde – Childsplay – CMC$ – De Jeugd Van Tegenwoordig – Freddy Moreira – Glowinthedark – Jebroer – Johnny 500 – Jonna Fraser – Kraantje Pappie – Lil Kleine – Russo – Sem Vox – The Partysquad

Twente:
BIGGI – Broederliefde – Childsplay – De Jeugd Van Tegenwoordig – DYNA – Glowinthedark – Irwan – Jasha Rudge – Johnny 500 – Ronnie Flex – Russo – Sam Blans – Sevn Alias – SFB

De Jeugd van Tegenwoordig

De Jeugd Van Tegenwoordig had in 2015 iets te vieren: ze bestonden toen 10 jaar. Dat werd groots gevierd met een tour langs zalen en festivals, en een nieuw album. In 2016 kwamen ze met Watskeburt?! – De Musical: een musical waar zij zelf niet letterlijk in meespelen, maar wel aan mee hebben gewerkt. In 2017 waren ze de Ambassadeurs van de Vrijheid. Hiervoor hebben ze opgetreden op de bevrijdingsfestivals in Haarlem, Amsterdam, Rotterdam, Groningen en Leeuwarden. 2018 gaat het jaar zijn dat de mannen, met het nieuwe album LUEK, weer volop op festivals te zien zijn. Naast Down the Rabbit HolePaaspopLowlands, Parkpop en We Are Electric is nu ook Kingsland bekend gemaakt.

TIKTAK Kingsland 2018

Of je uit het noordelijkste of het zuidelijkste puntje van Nederland komt, het maakt niet uit. Ook bij jou in de buurt is er een Kingsland Festival te vinden. Op maar liefst vier verschillende locaties in het land zijn bekende rap- en hiphopartiesten te vinden. Er zijn verschillende stages die elk in het teken staan van een eigen muziekgenre: Mainstage, TIKTAK, Spinnin’ Sessions en Hardstyle. Kijk op de site van Kingsland Festival om de line-up, timetable en prijzen van alle steden en podia te checken.

Kingsland Festival Amsterdam Logo

Kingsland Festival Amsterdam 2023

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 27 april 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen