Down The Rabbit Hole 2018 presenteert nieuwe toegangspoort

Down The Rabbit Hole 2016
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De indrukwekkende toegangspoort was lang het paradepaartje van Down The Rabbit Hole. Maar de organisatie van het Beuningse festival onthult nu dat de vertrouwde poort plaats maakt voor een compleet nieuw project: Het Grid.

Wat we exact kunnen verwachten is nog niet helemaal duidelijk, maar Het Grid is een indrukwekkend project. De oude festivalpoort, één van de pronkstukken van het festival, maakt plaats voor een nieuw, zwevend kunstwerk. Zo’n 130 palen van 12,5 meter hoog zijn namelijk onlangs in de grond gestampt en blijven het hele jaar door staan. Hoewel het nog niet duidelijk is wat er om Het Grid heen gecreëerd wordt, vormen die enorme palen nu al een bijzonder aanzicht!

Samen met festivaldirecteur Ide Koffeman en drie van de ontwerpers kreeg 3FM alvast een voorproefje te zien. Daarvan zie je de video hieronder.

Down The Rabbit Hole 2018

Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Van 29 juni tot en met 1 juli vindt de vijfde editie van Down The Rabbit Hole plaats. Met onder meer Queens Of The Stone Age, Nick CaveAnderson. Paak & The Free Nationals en MGMT belooft deze jubileumeditie eentje voor in de boeken te worden. In de voorgaande jaren stonden onder meer Damon Albarn, Moderat en Foals op het affiche. Het festival blinkt uit door de uitstekende sfeer en de unieke locatie in Beuningen, wat wel uit het festivalrapport van 2017 blijkt. Tickets zijn momenteel nog te koop voor € 159,-. Voor meer informatie over het festival bezoek je de website van Down The Rabbit Hole.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2018

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 29 juni - 1 juli 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.