Rag’n’Bone Man en meer naar FIB Benicàssim 2018

Het affiche van FIB Benicàssim krijgt steeds meer vorm. Vandaag voegt het Spaanse festival onder meer Rag’n’Bone Man toe aan de line-up.

Bij de komst van de Engelsman blijft het niet. Ook namen als Metronomy, Eric Prydz en Pale Waves voegen zich bij de eerder aangekondigde acts. Het festival voegt de nieuwe namen toe aan een affiche met onder meer The Killers, Liam Gallagher en Travis Scott.

Rag’n’Bone Man

Rory Graham, de echte naam van Rag’n’Bone Man, is al vanaf 2010 actief in de muziek. Zijn doorbraak liet echter nog zes jaar op zich wachten. In 2016 behaalde de Brit de gouden status met zijn hit ‘Human’. Een jaar later kwam de volgende hit, ‘Skin’, uit en inmiddels is de zanger niet meer van de festivals weg te denken. In 2016 was hij te vinden op Lowlands en daar keert hij dit jaar ook terug.

FIB Benicàssim Festival 2018

FIB Benicàssim Festival vindt in 2018 plaats van 19 t/m 22 juli in Benicàssim aan de Middellandse zee in Spanje. Afgelopen jaar waren onder meer The Red Hot Chili Peppers, The Weeknd en Kasabian te bewonderen. Eerder werd de komst van The Killers bekend gemaakt voor de komende editie. De komst van onder andere Liam Gallagher, Bastille en Travis Scott werd eerder via Twitter door Nothing But Thieves gelekt.

De kaartverkoop voor het festival is in volle gang. Voor vier dagen festival plus camping ben je € 155,- (excl.) kwijt. Ga voor meer informatie naar de officiële festivalsite.

FIB Benicàssim Logo

FIB Benicàssim 2023

Locatie
Spanje
Benicàssim, Spanje
Datum 13-16 juli 2023
Tickets Kopen