Is jouw band de missende naam op het affiche van Sziget 2018? 3FM geeft jou en je band de kans op een podiumplek op het Hongaarse festival met de 3FM Sziget On Stage actie.

Het affiche is al om je vingers bij af te likken, maar hoe vet zou het zijn als ook jouw eigen (band)naam op de poster staat te pronken? Tussen 2 en 18 april kun je jouw band aanmelden bij 3FM Sziget On Stage. Door je aan te melden maak je kans op een podiumplek op het Hongaarse festival. Dat betekent dus dat jij deze zomer op het podium kan staan naast onder andere Gorillaz, Kendrick Lamar en Arctic Monkeys.

De plek die te bemachtigen valt is op de Europe Stage van Sziget 2018. Daarbij winnen de bandleden toegang tot het festival, € 500,- reiskostenvergoeding én een hotelovernachting op de dag van jouw show. Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op de site van 3FM. Uit alle aanmeldingen worden drie finalisten gekozen die op 22 april strijden om de winst bij Franks Feestje.

Sziget 2018

Foto: László Mudra – Rockstar Photographers

Sziget is een jaarlijks festival op een eiland in de Donau, midden in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Het 7-daagse festival wordt dit jaar van 8 augustus tot 15 augustus gehouden. Je kan er genieten van optredens van artiesten, maar ook van theater- en dansvoorstellingen, films, circus, mode en ga zo maar door. Onlangs heeft het Hongaarse festival nog de prijs voor ‘Beste Festival Line-Up 2017’ gewonnen op Eurosonic Noorderslag.

Tickets voor het festival zijn al in de verkoop en ook de reis met de Sziget Express is al te boeken. Nu de early-bird actie verlopen is, betaal je € 299,- voor een 7-day pass en € 70,- voor een dagticket. Op 11 april gaan de ticketprijzen opnieuw omhoog.

Win 2 tickets voor Pohoda Festival!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets inclusief camping voor Pohoda Festival in Slowakije. Samen met een vriend of vriendin genieten van onder andere Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975 en Mura Masa onder een stralende zomerzon: kekke deal toch?