Blokkenschema We Are Electric 2018 bekend

© Joris Bisschops

Het blokkenschema voor We Are Electric 2018 staat sinds vandaag online. Over anderhalve maand start het festival. Het affiche heeft niet de minste namen: The Prodigy, Justice, Paul Kalkbrenner, Martin Garrix en vele anderen.

De line-up werd afgelopen maand compleet gemaakt met onder meer CUT_ en Barbara Ford. Nu alle namen bekend zijn en de timetable online staat, kan het puzzelen eindelijk beginnen.

We Are Electric 2018

© Bart Heemskerk

We Are Electric 2018 vindt plaats van 6 tot en met 9 juli. Elk jaar strikt het Brabantse festival de vetste elektronische acts. Het fesitval zal dit jaar voor het eerst op de nieuwe locatie plaats vinden. Afgelopen jaar waren er onder andere Rudimental en Pendulum te zien. Dit jaar is het de beurt aan onder meer Martin GarrixPaul KalkbrennerThe Prodigy en Justice. Het Blokkenschema voor het festival is bekend en is te vinden op de site.

Tickets zijn al een tijdje in de verkoop. Een dagticket kost je € 59,50, terwijl een weekendticket voor € 93,50 over de toonbank gaat. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de site.

Wil je weten hoe het vorig jaar was op We Are Electric? Check dan ons festivalrapport!