CUT_ , Barbara Ford en meer maken line-up We Are Electric 2018 compleet

© Joris Bisschops

Het dansfeest wordt alleen maar groter op We Are Electric 2018. De organisatie heeft zojuist de komst van onder meer CUT_  en Barbara Ford bekendgemaakt.

Naast bovengenoemde namen zijn ook ROD & Michiel Peeters van de partij in Boxtel. Met deze laatste namen is het gehele programma compleet. In totaal zijn er 112 acts te zien op het driedaagse festival.  Wie er nog meer spelen, is op de onderstaande poster te zien.

We Are Electric 2018

© Bart Heemskerk

We Are Electric 2018 vindt plaats van 6 tot en met 9 juli. Ditmaal op een gloednieuwe locatie; het festival verhuist namelijk naar het Velderbos in Boxtel. Elk jaar strikt het Brabantse festival de vetste elektronische acts. Afgelopen jaar waren er onder andere Rudimental en Pendulum te zien. Dit jaar is het de beurt aan onder meer Martin GarrixPaul KalkbrennerThe Prodigy en Justice.

Tickets zijn al een tijdje in de verkoop. Een dagticket kost je € 59,50. terwijl een weekendticket voor € 93,50 over de toonbank gaat. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de site.

Wil je weten hoe het vorig jaar was op We Are Electric, check dan ons festivalrapport.