Het blokkenschema van het grootste festival in de Achterhoek is vandaag bekend gemaakt. Het schema van Zwarte Cross staat opnieuw bomvol met potentiële dilemma’s voor de muziekliefhebber. 

Met zijn 34 podia/crossvelden heeft de Zwarte Cross dan ook genoeg mogelijkheden om een groot programma neer te zetten. Wie niet naar de motorraces in de middag wil kan zijn hart op in de Theatertent of bij de Discotent. Dit kan ideaal zijn voor hen die weten waar ze heen willen, maar het geeft ook de nodige strubbelingen.

Zo spelen Triggerfinger en Navarone tegelijkertijd op de zaterdag. Fans van Fresku met een voorliefde voor Folkmuziek hebben niets te vrezen, aangezien Fresku twee keer speelt op de zondag, waardoor ze gerust de Folk Road Show kunnen meepakken.

Het gehele blokkenschema vind je hier.

Zwarte Cross 2018

Zwarte Cross
Foto: Kamiel Scholten / Zwarte Cross

De Zwarte Cross vindt plaats van 12 tot en met 15 juli 2018. De editie van 2018 wordt de 22ste van het festival in Lichtenvoorde. Vier dagen lang kun je jezelf onderdompelen in de doldwaze wereld van muziek, gezelligheid en natuurlijk heel veel modder. Gedurende 96 uur is het in elke hoek van het terrein feest. Het is dus niet voor niets dat het festival twee keer op rij de Festileaks Festival Award voor ‘Beste Sfeer’ heeft gewonnen.

Dit jaar staan onder meer Kaiser ChiefsVolbeat en Triggerfinger op het affiche. Check voor meer informatie de website van het festival. Heb je op dit moment nog geen ticket weten te bemachtigen? Dan ben je helaas te laat. Zwarte Cross 2018 is namelijk compleet uitverkocht.