Zwarte Cross 2018 helemaal uitverkocht

Zwarte Cross 2017
Foto: Zwarte Cross website

Dat waren ze dan: de allerlaatste kaarten. De Zwarte Cross 2018 kan het bordje ‘uitverkocht’ nu officeel ophangen. Dat het festival uit zou verkopen zat er al even aan te komen; vorige maand waren er enkel nog een klein aantal tickets voor de vrijdag.

Zoals al te verwachten, is de Zwarte Cross weer ruim van te voren uitverkocht. Heb je nog wel een kaartje weten te bemachtigen voor het festival met de ‘Beste Sfeer‘? Dan kun je je verheugen op live-optredens van onder andere Volbeat, Nathaniel Rateliff & The Night Sweats, Di-Rect, Triggerfinger, Fresku, Kraantje Pappie, Danko Jones, De Dijk, Extince, Tim Knol en Kaiser Chiefs.

Zwarte Cross 2018

Foto: Kamiel Scholten / Zwarte Cross

De Zwarte Cross wordt gehouden van 12 tot en met 15 juli 2018. De editie van 2018 wordt de 22ste van het festival in Lichtenvoorde. Vier dagen lang kun je jezelf onderdompelen in de doldwaze wereld van gezelligheid en natuurlijk heel veel modder. Gedurende 96 uur is het in elke hoek van het terrein feest. Het is dus niet voor niets dat het festival twee keer op rij de Festileaks Festival Award voor ‘Beste Sfeer’ heeft gewonnen. Dit jaar staan onder meer Kaiser ChiefsVolbeat en Triggerfinger op het affiche. Check voor meer informatie de website van het festival!

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2023

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 20-23 juli 2023
Tickets Kopen