Dauwpop mag dit Pinksterweekend mooi nieuws naar buiten brengen. Het festival meldt dat de komende editie van het festival helemaal is uitverkocht.

Dat het festival in Hellendoorn een prachtige editie tegemoet gaat lijkt met het uitverkopen gegarandeerd. De gelukkigen met een kaartje kunnen aankomende zaterdag namelijk genieten van onder meer Kensington en The Hives. Ook acts als My Baby, Triggerfinger en Jett Rebel sieren het affiche. Op de officiële festivalwebsite staat het blokkenschema waarmee de planning voor de dag gemaakt kan worden.

Dauwpop 2018

Foto: Kamiel Scholten op Dauwpop 2017

Dauwpop vindt normaal gesproken plaats op Hemelvaartsdag. In 2018 wordt daar echter een uitzondering op gemaakt: het festival valt dan namelijk op zaterdag 26 mei. Met vijf goed gevulde podia is het festival elk jaar weer een groot succes. Dit jaar zijn onder andere KensingtonThe HivesTriggerfinger en Jett Rebel te bewonderen.

Voor een goede impressie van het festival kun je het festivalrapport van afgelopen jaar bekijken. Wil je meer formatie over het festival? Kijk dan op de officiële festivalwebsite.

DELEN
Stijn
Vanuit Nijmegen richt deze student zich volledig op de nieuwsredactie. Heel veel liefde voor The Killers, The Gaslight Anthem en Biffy Clyro.