EXIT Festival
Tickets
7-10 juli 2022
Servië
Novi Sad, Servië

Festivalconcert: Migos op Lollapalooza Chicago 2017

Photo by Kevin Cortopassi

Over een kleine twee weken is het zover: dan staat Migos op Primavera Sound, hun eerste Europese festival van het jaar. Hierna volgen o.a. Woo Hah en EXIT. Hét moment dus om eens te bekijken wat we mogen verwachten. Het festivalconcert van de week: Migos op Lollapalooza Chicago 2017.

Inmiddels heeft de rapformatie drie studioalbums, één EP en talloze mixtapes op hun naam staan. ‘Slippery’, ‘MotorSport’ en ‘Walk It Talk It’ zijn de sterren aan een nog grotere hemel vol hits. De mannen zitten momenteel al even in Amerika, maar binnenkort is het zover: de start van de Europese tour. Hoe de tour er precies uit gaat zien is nog niet duidelijk. Dit in verband met de zwangerschap van Cardi B, die samen met bandlid Offset in juli een kindje verwacht. Precies rondom Woo Hah dus. Maar voor alsnog is er geen sprake van een afzegging. Dit betekent dat, als we de onderstaande beelden mogen geloven, ons veel te wachten. De term ‘gangmakers’ lijkt nog te klein om de heren te duiden. Het publiek beweegt zonder aarzeling mee op alles wat de rappers voorstellen. Laten we nog even genieten van de beelden. Hieronder de legendarische set op Lollapalooza Chicago in 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=8AFrYwqk40o

Migos

migos

Migos is een Amerikaans hip-hop trio uit Lawrenceville, Georgia. In 2009 is de groep opgericht door de familieleden Quavo, Offset en Takeoff. Na het succes van eerdere albums Yung Rich Nation en Culture bracht de groep op 26 januari het derde studioalbum Culture II uit. Hierop werkte Migos samen met onder andere 21 Savage, Post Malone en Nicki Minaj. Ook kent het album producties van onder andere Pharrell Williams en Kanye West.

EXIT Festival Logo

EXIT Festival 2022

Locatie
Servië
Novi Sad, Servië
Datum 7-10 juli 2022
Tickets Kopen