Cardi B zegt optreden Woo Hah 2018 af

1618

Cardi B heeft haar optreden voor Woo Hah 2018 afgezegd. Dit komt nadat de rapper afgelopen weekend bekendmaakte zwanger te zijn van haar verloofde, Migos-lid Offset.

Met dit bericht kwam de organisatie van Woo Hah zojuist. Het hiphopfestival voegde hier direct aan toe dat het optreden van Migos nog wel gewoon doorgaat. Bovendien wordt er momenteel naar een vervangende artiest voor Cardi gezocht.

In februari laaiden de eerste geruchten van Cardi B’s mogelijke zwangerschap al op. Enkele weken geleden was er daardoor ook onduidelijkheid over het doorgaan van de optredens van Cardi B en Migos op Woo Hah 2018. Toen gaf de organisatie aan dat beide optredens vooralsnog door zouden gaan. Nu de femcee officieel in verwachting is, komt daar verandering in. De organisatie van het Deense festival Roskilde maakte eerder vandaag al bekend dat haar optreden daar ook niet meer doorgaat.

Cardi B

Cardi B is een rapper afkomstig uit New York. Ze werd bekend door haar deelname aan het Amerikaanse reality-tv programma Love & Hip Hop: New York, waarin ze van 2015 tot en met 2017 te zien was. Het programma volgt verschillende mensen in de New Yorkse hiphopscene. Cardi werd snel een publieksfavoriet door haar directe persoonlijkheid. Na een aantal mixtapes kwam in 2017 haar eerste single bij een groot label uit, ‘Bodak Yellow’. Het werd een enorme hit die meerdere records brak, en bezorgde haar bovendien twee Grammy-nominaties. Sindsdien heeft ze nog een aantal hits uitgebracht, zoals ‘Bartier Cardi’ en ‘Finesse’ met Bruno Mars. Afgelopen week bracht ze haar debuutalbum uit: Invasion of Privacy.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Woo Hah 2018

Woo Hah viert haar lustrum van vrijdag 13 tot en met zondag 15 juli 2018 op het evenemententerrein van de Beekse Bergen, waar steevast ook Best Kept Secret plaatsvindt. Het festival duurt dit jaar voor het eerst maar liefst drie hele dagen. Dagtickets gaan voor € 59,- over de toonbank, terwijl je voor een weekendticket € 99,- (of € 135,- met camping) neerlegt. Alle soorten tickets zijn nog verkrijgbaar, maar vorige edities waren helemaal uitverkocht. Op het programma staan onder andere J. Cole, Joey Bada$$ en A$AP Rocky.

Wil je weten wat je kunt verwachten? Neem dan een kijkje naar ons festivalrapport van 2016. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Student te Groningen die minimaal 1 keer per jaar op Rock Werchter en Lowlands te vinden is. Wanneer ik hier geen chickenburgers aan het eten ben, sta ik waarschijnlijk vooraan bij Kendrick Lamar, James Blake, Frank Ocean, Lorde of King Krule.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.