Dotan zegt Rock Werchter 2018 af

dotan
dotan

Verdrietig nieuws voor de fans van Dotan: hij zegt namelijk al zijn optredens de komende maanden af. Dit alles heeft te maken met zijn nieuwe album.

Via Social Media liet de zanger weten al zijn optredens voor de komende maanden af te zeggen. Het maken van zijn nieuwe album kost meer tijd dan verwacht. De aankomende periode wil hij al zijn energie stoppen in het afmaken van het nieuwe album. Het volledige bericht van Dotan check je hieronder:

https://twitter.com/DotanMusic/status/984035503027736576

Eerder deze maand zei Dotan Paaspop al af, Jett Rebel werd de vervanger voor dit festival.
Naast Rock Werchter zou Dotan ook nog op de onderstaande festivals optreden:
– Indian Summer 2018
– Tuckerville 2018
– Dauwpop 2018 (Jett Rebel als vervanger)

Dotan

Dotan wordt in 2011 opgepikt door 3FM met zijn nummer ‘This Town’. De Amsterdamse singer-songwriter breekt pas echt door als hij in 2014 zijn tweede album 7 Layers uitbrengt, met daarop onder andere de megahit ‘Home’. Dotan speelt in 2014 in uitverkochte zalen door het hele land en gaat internationaal in 2015. Bij die internationale tour hoort onder andere een optreden op Rock Werchter.

Rock Werchter 2018

In 2018 vindt alweer de 44e editie van Rock Werchter plaats. Komende zomer barst het Vlaamse festival van 5 tot en met 8 juli los. Het terrein gaat voor die tijd nog op de schop. Er wordt daar namelijk een nieuw landschapspark met veel groen en een betere afwatering gerealiseerd. De komst van onder andere Pearl Jam, Jack White, Gorillaz, The Killers, Franz Ferdinand en Nick Cave & the Bad Seeds was al bekend. De kaartverkoop voor het festival is op dit moment in volle gang. Dagkaarten voor zaterdag zijn inmiddels uitverkocht.

Wil je alvast opwarmen voor de komende editie? Luister dan naar onze playlist met alle acts die in 2018 op Rock Werchter te bewonderen zijn.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen