Mysterie-act #W?TF! op Lowlands onthuld: Triggerfinger

Toen de mysterieuze act #W?TF! plotseling in het blokkenschema van Lowlands verscheen begon de geruchtenmolen flinke rondes te maken. Ging het hier om de Jeugd van Tegenwoordig? Kees van Hondt? Of een reünie van Oasis? Nu komt de aap uit de mouw: op het podium zien we straks niemand minder dan Triggerfinger!

Triggerfinger maakt hun komst bekend via Instragram.

We feel like playing a show today and we found a nice location!

Een bericht gedeeld door Triggerfinger (@triggerfingerofficial) op

Dat het Triggerfinger is, komt niet geheel als een verrassing. De naam #W?TF! was natuurlijk een mooie verwijzing naar de band. (Triggerfinger). Bovendien is de band een graag geziene gast op het festival. Ze stonden er 4 keer eerder. Ze zijn dan ook hartstikke welkom op de 25e verjaardag van het festival.

Triggerfinger

Triggerfinger

Ruben Block, Paul ‘Lange Polle’ Van Bruystegem en Mario Goossens vormen al sinds 2003 het duivelse trio van Triggerfinger. Hun grote Belgische doorbraak kwam er in 2010 met de hit ‘All This Dancin’ Around’. De band stond de eerste twaalf weken van het jaar onverstoord op nummer 1 in De Afrekening van Studio Brussel. In Nederland werden ze vooral bekend met hun cover van ‘I Follow Rivers’, gespeeld op gitaren en twee kopjes. Op 25 augustus komt het nieuwe album ‘Colossus’ uit. Ook kondigt de band diverse optredens aan. Triggerfinger speelt onder andere op Tuckerville en Appelpop.

Lowlands 2017

Lowlands
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Het is feest voor Lowlands dit jaar: het festival viert zijn 25-jarige jubileum! Deze 25e editie wordt gehouden op 18 tot en met 20 augustus. Op het programma staan onder andere The xxMumford & Sons en Editors. Daarnaast krijgt het terrein een grote make-over. Als je er op het laatste moment nog bij wil zijn, dan is er slecht nieuws te melden: het festival is helemaal uitverkocht! Meer weten over de editie van 2017? Check dan onze programmapagina of de website.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.