Van goed weer krijgt men zin in festivals en dat is ook te zien bij de kaartverkoop van Lowlands. Het festival heeft inmiddels 87% van de kaarten verkocht.

De festivalzomer is nu echt dichtbij en dat betekent dat festivals de laatste kaarten aan het verkopen zijn. Met onder meer Gorillaz, Kendrick Lamar en N.E.R.D op het affiche kan ook het festival in Biddinghuizen binnenkort het bordje uitverkocht voor de deur hangen. Vandaag laat het festival weten dat nog maar 13% van de kaarten beschikbaar is.

Lowlands 2018

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

In 2018 vindt Lowlands plaats van 17 t/m 19 augustus. Afgelopen jaar vierde het festival haar 25e verjaardag. Toen waren Mumford & Sons, Editors en The xx de headliners. Dit jaar kun je optredens van onder meer Kendrick Lamar, The War On Drugs, Gorillaz en  N.E.R.D verwachten. Tickets voor de aankomende editie zijn in de verkoop en kosten € 185,- exclusief servicekosten. Voor meer informatie over komende editie kun je terecht op de officiële website.Nu de line-up al aardig gevuld begint te raken is het tijd voor de voorpret. Check hier onze Lowlands 2018-playlist:

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.