Lowlands 2018 is bijna uitverkocht

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Van goed weer krijgt men zin in festivals en dat is ook te zien bij de kaartverkoop van Lowlands. Het festival heeft inmiddels 87% van de kaarten verkocht.

De festivalzomer is nu echt dichtbij en dat betekent dat festivals de laatste kaarten aan het verkopen zijn. Met onder meer Gorillaz, Kendrick Lamar en N.E.R.D op het affiche kan ook het festival in Biddinghuizen binnenkort het bordje uitverkocht voor de deur hangen. Vandaag laat het festival weten dat nog maar 13% van de kaarten beschikbaar is.

Lowlands 2018

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

In 2018 vindt Lowlands plaats van 17 t/m 19 augustus. Afgelopen jaar vierde het festival haar 25e verjaardag. Toen waren Mumford & Sons, Editors en The xx de headliners. Dit jaar kun je optredens van onder meer Kendrick Lamar, The War On Drugs, Gorillaz en  N.E.R.D verwachten. Tickets voor de aankomende editie zijn in de verkoop en kosten € 185,- exclusief servicekosten. Voor meer informatie over komende editie kun je terecht op de officiële website.Nu de line-up al aardig gevuld begint te raken is het tijd voor de voorpret. Check hier onze Lowlands 2018-playlist:

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Wat zegt de community? 💬

Over de auteur ✍️

Stijn van Orsouw

Stervende, door de festivalloze zomer. Is het al 2021?

Meer van Stijn