Maandag nieuwe namen voor Pukkelpop 2018

Foto: Thijs Jacobs / Festileaks

Maandag is het zo ver, dan krijgen we nieuwe namen voor Pukkelpop. Ook de podiumindeling van het festival wordt over drie dagen bekendgemaakt.

Pukkelpop doet de aankondiging van meer nieuws met enige vorm van zelfspot. Artiesten die de nieuwe namen en de podiumindeling willen leaken mogen zichzelf aanmelden bij het festival. De eerste grote groep namen die bekend werd gemaakt werd gelekt door N.E.R.D.

Gavin James en Walk Off The Earth lijken voor de aankondiging van maandag alvast goede kandidaten. Zij lekten zelf hun komst naar Kiewit. Of beide acts ook bevestigd worden door het festival is nog even afwachten.

Pukkelpop 2018

Pukkelpop

Pukkelpop is een festival dat gehouden wordt in Kiewit, nabij Hasselt, België. De 33e editie van het festival vindt plaats van 15 tot en met 18 augustus. Het Belgische festival heeft maar liefst 10 podia, waar ieder jaar zo’n 200 artiesten optreden. Van metal en rock tot pop of house, je ziet het allemaal. Grote namen waaronder Editors (2017), LCD Soundsystem (2016) en Queens of the Stone Age (2014) hebben al de eer gehad om op het festival op te treden. Met onder andere Kendrick Lamar en Arcade Fire zijn de grote namen voor 2018 inmiddels bekend. Voor meer informatie over het festival en tickets ga je naar de website.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen