Melanie C. aangekondigd voor Parkpop Saturday Night 2018

Vandaag werd bekend dat voormalig spice-girl Melanie C. zal optreden op Parkpop Saturday Night 2018. Het belooft volgens de organisatie een echt 80’s en 90’s feest te worden.

Melanie C. speelt op zaterdag 23 juni op de gloednieuwe openingsavond van Parkpop in het Zuiderpark te Den Haag. Zij voegt zich bij eerder bekendgemaakte namen zoals De Dijk, Gruppo Sportivo en Clouseau. Een ticket voor dit evenement kost €35, maar als je met 6 personen of meer komt krijg je 10% groepskorting. Bløf, DeWolff, Bökkers en De Jeugd van Tegenwoordig zijn de volgende dag gratis te aanschouwen op het dagfestival.

Melanie C.

We kennen Melanie C. allemaal als voormalig Spice Girls-lid Sporty Spice. Ze werkte onder deze bijnaam mee aan hits als ‘Wannabe’ en ‘Say You’ll Be There’. Tegenwoordig treedt de Britse dame nog regelmatig op als soloartiest en wordt zij nog steeds gezien als een heuse vrouwelijke power icon. Sinds 1998 heeft zij onder haar artiestennaam Mel(anie) C. verscheidene tracks uitgebracht, waaronder de Nederlandse Top 40-hits ‘Never Be The Same Again’ en ‘I Turn To You’.

Parkpop 2018

Parkpop is een van de grootste gratis festivals van Nederland. Dit jaar vindt het festival plaats op zondag 24 juni in het Zuiderpark in Den Haag. Het is dit jaar alweer de 38e editie van het gratis festival. De avond voor het festival kun je je dit jaar voor het eerst vermaken op het openingsevenement Parkpop Saturday Night. Tickets voor deze avond kosten je €35, deze koop je hier. Voor het festival zelf hoef je uiteraard geen kaartjes te kopen. Voor meer informatie kun je op de website van het festival terecht.