Wil je nog bij Graspop Metal Meeting 2018 zijn? Wees dan snel, na de weekendtickets zijn nu ook de vrijdagtickets uitverkocht. 

Eerder werd al bekend dat de combitickets voor Graspop 2018 uitverkocht waren. Inmiddels heeft de organisatie ook bekendgemaakt dat er geen tickets voor vrijdag meer verkrijgbaar zijn. Op die dag geven onder andere Iron Maiden, Avenged Sevenfold en Hollywood Undead een optreden.

Wél zijn er nog tickets verkrijgbaar voor de donderdag, zaterdag en zondag. Op deze dagen geven onder andere bands als Guns ‘N Roses, Volbeat, Ozzy Osbourne en Rise Against acte de présence.

Voor mensen die liever losgaan bij Iron Maiden, of het hele weekend aanwezig zijn is er nog hoop. Via de site kun je je inschrijven voor een wachtlijst. Mochten er dan nog extra tickets vrijkomen, heb je voorrang om die te kopen.

Graspop Metal Meeting 2018

Graspop atmosfeer
Foto: Tim Tronckoe

Graspop Metal Meeting 2018 vindt plaats van 21 t/m 24 juni in Dessel, in België. Het festival weet ieder jaar een line-up te presenteren met de grootste namen uit de hardrock en metal. Zo stonden voorgaande jaren al acts als Deep Purple, Black Sabbath en Slayer op de planken. Dit jaar is het dus de beurt aan Iron Maiden, Guns ‘N Roses en Volbeat. Tickets voor donderdag, zaterdag en zondag zijn nog verkrijgbaar, deze kosten €89 en €99. Voor meer informatie kun je de officiele website van het festival raadplegen.