Metalfestival Graspop komt rap dichterbij. Alle weekend- en combitickets voor de komende editie zijn verkocht. Daarnaast is het blokkenschema van het weekend bekend gemaakt. 

Het festival in Dessel heeft dit jaar flink uitgepakt met een extra dag en veel grote namen op het affiche. Dat dit een goede zet is geweest blijkt nu alle weekend- en combitickets zijn uitverkocht. Er zijn alleen nog dagkaarten beschikbaar. Voor de metalheads betekend dat keuzes maken of een hotel in de buurt zoeken.

Als aanvulling op dit nieuws komt het festival ook met het blokkenschema. Deze is te vinden op de website van Graspop. Het puzzelen kan beginnen.

Graspop Metal Meeting 2018

Graspop
Foto: Koen van den Broeck

De beruchte Metal Meeting vindt aankomend jaar plaats van 21 tot en met 24 juni. Dit jaar heeft het festival een heuse XL-editie van vier dagen in plaats van drie. Metalfans uit heel Europa reizen af naar het Belgische Dessel om hun favoriete bands in actie te zien. Dit jaar zijn onder meer Ozzy OsbourneGuns N’ Roses, Volbeat en Iron Maiden de headliners van dienst. De nog beschikbare dagkaarten voor de 2018-editie zijn te verkrijgen via de website van het festival.