Wát een weekend! Best Kept Secret 2018 was weer puur genieten. De organisatie bedankt jullie, het publiek, in een korte terugblik genaamd “A big thank you!”.

Van uitrusten is nog bijna geen sprake, maar de napret kan natuurlijk niet vroeg genoeg beginnen. Blik nu vanuit je luie stoel terug op de hoogtepunten van het geslaagde Best Kept Secret 2018-weekend. Bekijk snel onderstaande aftermovie, of werp een kritische blik op de mening van jouw mede-festivalbezoeker door het lezen van het festivalrapport. Is jouw hoogtepunt vastgelegd?

Wil je Best Kept Secret 2019 zeker niet missen? Vanaf morgen kun je jezelf al verzekeren van een ticket in de super early bird verkoop. Let er wel op dat het festival dit jaar tegelijk valt met Pinkpop, dat ook plaatsvindt op 7, 8 en 9 juni.

Best Kept Secret 2019

Best Kept Secret stage four
Foto: Nathan Reinds

Best Kept Secret zit komend jaar opnieuw in het eerste weekend van juni. Op 7, 8 en 9 juni strijkt het festival neer op Beekse Bergen. Acts zijn nog niet bekend, maar je kan wel zorgen dat jij er bij bent. Vanaf dinsdag 12 juni gaan de kaarten in de verkoop.

Twijfel je nog een beetje, zo zonder acts op het affiche? Blik dan eens terug op het festival met onze Spotify playlist of proef de sfeer door middel van de foto’s op ons Instagram-account. In het festivalrapport lees je alles over de ervaring van jouw medebezoeker.